Forum Navigation
Please or Register to create posts and topics.

Iepazīstoties ar savu pirmo vakaru pie online kazino

Tas bija parasts otrdienas vakars, kad es beidzot atļāvos neko nedarīt. Darbā bija pilna diena, galva skanēja kā pārstrādāts mikroviļņu krāsns. Nolēmu vienkārši sēdēt uz dīvāna ar tēju un skatīties kādu seriālu. Bet, kā jau tas notiek – pēc divām sērijām sāku pluķot pa telefonu, pāršķirstīt visu sociālo tīklu saturu, kas patiesībā nesaista. Tā vienkārši ir mana mūžīgā vaina – nevaru atslēgties, kamēr pilnībā nenoslogoju smadzenes. Tieši tajā vakarā manā acu priekšā pārbaudījās raksts par azartspēlēm internetā, kurš, protams, bija pārspīlēts ar sludinājumiem, bet viena frāze piesaistīja uzmanību – vavada kazino lv. Es nekad neesmu bijusi kazino, ne Latvijā, ne ārzemēs, un nekad neesmu pat domājusi par to nopietni. Man vienmēr šķita, ka tā ir tāda pasaule, kurā zaudēt ir vieglāk nekā uzvarēt, un es neesmu no cilvēkiem, kam patīk riskēt ar naudu.

Bet tajā vakarā bija savādāk. Es biju mājās, drošībā, ar siltu segu un lielu krūzi ar citronu tēju. Kaut kas teica – pamēģini, tikai, lai saprastu, kā tas darbojas. Atkal atvēru pārlūku, uzrakstīju tieši šo frāzi vavada kazino lv un uzreiz atradu to, ko meklēju. Interfeiss bija vienkāršs, saprotams pat tādai kā es, kura līdz šim tikai maksāja rēķinus internetbankā. Reģistrācija prasīja pāris minūtes, un es, protams, izvēlējos visvienkāršāko variantu – bez dokumentiem, ar e-pastu. Pirmo reizi iemaksāju tikai kādus piecus eiro, jo, manuprāt, tas ir tāds sākumlimenis, kuru nebaidos pazaudēt. Saku sev: tas ir tikai vakara izklaide, nekas vairāk. Un sāku vērsties apkārt spēļu automātiem, kuri atgādina vecās labās spēles no bērnības, bet ar jaunām animācijām un skaņām.

Sākumā viss ritēja mierīgi. Es liku liekas minūtes, skatījos, kā rullīši griežas, un gaidīju, kas notiks. Dažas reizes laimēju piecilīgus, dažas reizes zaudēju, bet tas nemaz netraucēja. Man patika mūzika un krāsas, un tas, ka es varu mierīgi paskatīties uz to visu no savas viesistabas. Vairs nebija tās spriedzes, ko reiz izjutu, kad kāds draugs mani uzvilka uz īstu spēļu zāli. Tur man likās, ka visi skatās uz tevi un gaidīs tavu kļūdu. Tur visi skrēja, stumdījās, un man kļuva neomulīgi. Šeit, šajā mierīgajā vietnē, es atkal jutos droši.

Pēc kādām desmit minūtēm es pamanīju, ka man pie strauji augošajiem laimestiem parādās neliels paziņojums par džekpotu. Es nesapratu, vai tas ir tāds reklāmas triks, bet nospiedu to, un tur bija neliela spēle ar izvēli starp trim kastēm. Kaut kas man lika izvēlēties otro kasti, un pēkšņi es saņēmu 25 eiro lielu laimestu. Tūlīt sajutu, kā sirds sāk pukstēt ātrāk, un smaids pats par sevi uzradās. Tāds salds, negaidīts pārsteigums. Protams, tas nav nekas liels salīdzinājumā ar dzīves lielajiem notikumiem, bet tajā brīdī man šķita, ka es atkal jūtos kā maza meitene, kura atrod dāvanu zem eglītes.

Nolēmu apstāties. Izņēmu visu laimestu, ieskaitot sākotnējo piecinieku, un tas bija tieši tik vienkārši, kā to var pasūtīt picu internetā. Tajā brīdī es sapratu, ka galvenais ir būt mierīgam un nekad nestiest uz to visu kā uz nopietnu ienākumu avotu. Tobrīd es vēlreiz paskatījos uz vietnes adresi un smaidot nodomāju: labi, ka es uzbraucu uz vavada kazino lv, jo šis vakars man deva vairāk nekā tikai nejaušu laimestu. Tas deva man sajūtu, ka es varu kontrolēt savu spēli un baudīt procesu bez liekām sāpēm.

Nākamajās dienās es atcerējos savu pieredzi un nolēmu, ka varētu izmēģināt vēl vienu reizi, bet tikai ar skaidri noteiktu budžetu un laiku. Man patika, ka tur nav jāuztraucās par kaut kādām papildus prasībām, un es varu ātri veikt iemaksas ar savu bankas karti, nesaņemot simtiem apstiprinājuma e-pastu. Tā kā esmu prātīga sieviete, turpmāk es vienmēr skatos uz pulksteni, un pēc stundas spēles es pārtraucu un dzīvoju normālo dzīvi. Reizēm es vēl uzspēlēju nopietnāk, kad jūtu, ka man ir labs garastāvoklis un nekas netraucē. Un katru reizi es turu prātā to pašu principu – spēle ir priekam, nevis bēgšanai. Tā ir tāda kā mūsdienīga kafejnīca tevā, kur tevi var apkalpot ātri un ar smaidu, tikai tā vietā, lai pasūtītu latte, tu uzsit uz pogas un ceri uz nelielu brīnumu.

Kad es dalījos ar šo stāstu ar savu krājumu grāmatvedi, viņa skeptiski papurināja galvu, bet es viņai teicu, ka es vienkārši atpūšos, nevis dzīvoju pāri saviem līdzekļiem. Man ir pilnīgi skaidrs, kā tas darbojas, un es nekad neizmantoju naudu, kas man domāta ēdienam vai rēķiniem. Varbūt tāpēc mans pieredzējums ir pozitīvs. Un, ja man kāds jautā, kā es atbraucu līdz šim, es stāstu par to vakaru ar vavada kazino lv, jo tas patiesi bija iespaidīgs starta punkts manai jaunajai izpratnei par tiešsaistes spēlēm.

Es neesmu kļuvusi par profesionālu spēlētāju, un man nav nekāda noslēpuma, kā uzvarēt katru reizi. Bet es atklāju, ka spēle pašā tiešajā nozīmē var būt skaista izklaide, ja tu tai piešķir pareizo lomu. Tagad reizēm, kad man ir brīva pēcpusdiena, es atkal atrodu savu mieru ar vienu no tiem interaktīvajiem automātiem, kuri atgādina mīļas filmu varones. Viens mirklis, un es varu nogrimt krāsu pasaulē, klausoties savas iecienītās mūzikas ritmos un gaidot, kad mazais zaļais dinozaurs uzsāks piedzīvojumu. Varbūt tas ir mans mazais lepnums, bet esmu gandarīta, ka spēju izturēt ar mēru un nepakļūt zem emociju vilni.

Tas, kas man visvairāk patika, bija kopienas sajūta.